Livrare

Livrarea produselor se face in functie de alegerea dumneavoastra:

  1. la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de livrare prin intermediul unui furnizor de servicii de curierat atent selectionat de catre GLOBAL SISTEM SRL.
  2. Prin ridicare din showroom-ul Global Sistem din Iasi.

Comenzile in valoare totala mai mare de 350 RON + TVA beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile in valoare totala mai mica decat 350 RON + TVA se aplica o taxa de livrare in suma de 18 RON + TVA.

Termenul de livrare este urmatorul:

  • Pentru produsele aflate pe stocul Global Sistem- maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (in cazul platilor Ramburs) SAU maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea platii in contul Global Sistem (in cazul platii prin ordin de plata sau card bancar).
  • Pentru produsele din categoria “LA COMANDA” – termenul de livrare variaza in functie de produsul comandat si poate fi comunicat de catre un reprezentant de vanzari Global Sistem.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor in momentul in care le primiti de la curier iar in cazul in care coletul este deteriorat (prezinta urme clare de lovire/ desfacere), va rugam sa refuzati primirea lui.

space

space